Deloitte

Besök deras webbplats

Välkommen till Deloitte!

Deloitte är världens största revisions- och konsultnätverk. Vi är verksamma inom revision, skatterådgivning, business Consulting, riskhantering, finansiell rådgivning och outsourcing av ekonomifunktioner. Vi vänder oss till studenter som läser ekonomi med inriktning mot redovisning eller finansiering, systemvetare, industriella ekonomer, civilingenjörer samt jurister med inriktning mot skatterätt. För oss på Deloitte är det viktigt att du som student får möjlighet att träffa våra medarbetare i olika typer av sammanhang för att få en känsla av vilka vi är och en förståelse för vad vi erbjuder våra klienter. Vi vill träffa dig, och anordnar därför evenemang lokalt i Umeå, större nationella evenemang, som Deloitte Talent och Audit/BPS for a Day, samt vårt internationella event, International Student Business Forum (ISBF), som under 2013 går av stapeln i Bangkok.

Gällande exjobb och uppsatser tycker vi att det är roligt och utvecklande att kunna bistå med det i så stor utsträckning vi kan. Ett tips är att ha en klar idé över vad ni önskar skriva/utreda innan ni kontaktar våra medarbetare som ansvarar för respektive skola och affärsområde. Mer information finner ni på vår hemsida.

I Umeå ligger vårt kontor centralt på Kungsgatan 80. Vi hoppas att du någon gång under din studietid tar tillfället i akt och besöker oss när vi anordnar kontorsevent. Om du efter ett besök på något av våra evenemang har ytterligare funderingar på hur en karriär hos oss kan se ut träffar vi dig gärna för en lunch.

Vi ser fram emot att träffa dig och berätta mer om hur en start på Deloitte kan påverka din framtid!