EY

Besök deras webbplats

Välkommen till EY!

EY är sedan många år samarbetsföretag till HHUS då EY bland annat varit konsultpartner för konsultgruppen sedan gruppen bildades.

EY är en ledande global aktör inom revision, skatt, transaktioner, rådgivning och redovisning. Våra 167 000 medarbetare världen över förenas av gemensamma värderingar samt en stark vilja att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vår drivkraft är att hjälpa medarbetare, kunder och den omvärld vi verkar i till att uppnå sin fulla potential.

Vi på EY arbetar därför utifrån följande värderingar:

·        Vi står för integritet, respekt och laganda.
·        Vi är engagerade, vågar ta ledningen och visa vägen framåt.
·        Vi bygger relationer på professionell grund

Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det dessa gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden. Värderingarna vägleder oss i det dagliga arbetet och skapar samsyn kring viktiga frågor som kvalitet och integritet. Våra värderingar knyter samman 167 000 medarbetare i 147 länder till ett företag. Tack vare vår globala organisation kan medarbetare utveckla sin förmåga att arbeta i andra kulturer – genom olika utbytesprogram eller internationella projekt.

Vi på EY uppskattar när studenter aktivt tar eget ansvar för att påverka sin framtida karriär. Vi rekommenderar därför studenter att läsa på om EY som företag, se efter vilka vi är och vilka tjänster det är vi erbjuder. Fundera därefter över vilka mål du har med din karriär. Kanske är det hos oss som du känner att du kan utvecklas och få förutsättningarna för att nå dina mål? Vi ställer gärna upp och försöker besvara dina eventuella frågor då vi anser att det många gånger är bra att bolla tankar och funderingar med någon som vet vilka erfarenheter som är användbara och värdefulla när det är dags för dig att börja arbeta.

Läs gärna mer om företaget på vår hemsida för studenter www.ey.com/se/student  eller kontakta någon av oss på Umeå kontoret. Ta även chansen att träffa oss personligen under de aktiviteter vi håller tillsammans med HHUS.