KPMG

Besök deras webbplats

Välkommen till KPMG!

Våra fyra initialer står för ett av världens ledande kunskapsföretag inom revision, skatter och rådgivning. Här ligger möjligheterna öppna för dig som vill utvecklas, skaffa dig internationell erfarenhet och göra en karriär utöver det vanliga. Men titta också bakom bokstäverna när du letar framtida arbetsplats. Välj oss inte bara som företag. Välj oss framförallt för vilka människor vi är och vilka värderingar som driver oss. Du ska ju vara med och fylla bokstäverna med innehåll.

Vi rekryterar kontinuerligt ekonomer från Handelshögskolan vid Umeå Universitet och det är därför viktigt för oss att ha en god relation med studenterna. Vi är en etablerad samarbetspartner till HHUS och tillsammans anordnar vi ett flertal arrangemang för ekonomstudenter. Förutom KPMG International Case Competition arrangerar vi även Ace the Case, Bokslutskväll, studiebesök och CV- och intervjuträning. Vi är självklart även på plats under Uniaden.

Vill du kontakta oss så är det givna samtalsämnet självklart din framtida karriär inom revision, skatt eller rådgivning. Andra ämnen kan vara vilka utvecklingsmöjligheter som finns och om arbete utomlands och hur en internationell karriär kan se ut inom KPMG. Här i Umeå finns vi centralt, på Rådhusesplanaden, och träffar gärna studenter som är nyfikna och hungriga på en framtid inom revision, skatt eller rådgivning, i Umeå, Sverige eller världen. Kontakta Helena Schultz, helena.schultz@kpmg.se och visa ditt intresse så ska vi se vad vi kan erbjuda för just Dig.