Nordea

Besök deras webbplats

Välkommen till Nordea!

Om Nordea

Nordea är den största finanskoncernen i norra Europa och har en ledande ställning bland stora företag och institutioner, privatkunder och Private Banking. Nordea är också Nordens största liv- och pensionsbolag.

Med våra kontor, kundcenter i alla nordiska länder och mycket konkurrenskraftiga onlinetjänster har Nordea det största distributionsnätet i Norden och Östersjöregionen. Vi har kontor i Umeå, Rådhusesplanden 8, och HHUS medlemmar är alltid välkomna att kontakta vårt kontor eller lisa.bengtsson@nordea.com vid frågor. Kom även gärna och träffa oss på de event som vi anordnar via HHUS och ställ dina frågor.

Vi vill även passa på att tipsa om vårt samarbete med Bookboon. Vi erbjuder gratis studentlitteratur i ämnen som relaterar till vår verksamhet. Klicka här för att ladda ner.

Att jobba på Nordea

Nordeas vision är att vara en ’Great European bank’, erkänd för sina medarbetare, som skapar betydande värde för kunder och aktieägare. Vi strävar efter att vara bäst inom vårt område, det innebär att vi söker drivna talanger som delar våra högt ställda ambitioner.

Bland våra medarbetare finns många olika erfarenheter och personligheter. För dig som siktar på en masterexamen kan nästa omgång av Nordea Graduate Programme vara en intressant och givande start på en karriär inom den finansiella sektorn. Ansökningsperioden för Norge är september-oktober medan Sverige, Danmark och Finland är löpande under januari-mars. Programmet börjar sedan i september 2015. Mer om Graduate Programme.

Det finns såklart flera möjligheter att starta din karriär på Nordea. Nordea Markets anordnar olika internship under året där du arbetar tillsammans med våra specialister. Läs mer här om Nordea Markets och vad de erbjuder. Är du intresserad av Nordea Markets? Kolla in deras video om hur det är att vara student hos dem.

Nordea har även sommarjobb och extrajobb. De flesta är på våra lokala kontor där du får en bra grund att fortsätta inom Nordeas kärnverksamhet. Ansökningsperioden är under första kvartalet.

De möjligheter som finns hos oss annonseras ut på vår karriärsida, så som internship, sommarjobb, fasta tjänster. Du kan även här skicka in din spontanansökan till aktuell avdelning. Det bästa är att prenumerera på våra jobb så slipper du titta på sidan varje vecka. Klicka här för att anmäla dig.

Följ oss på Twitter